Over Leuk Binnen Komen!

Leuk Binnen Komen! is een jong geregistreerd Hollands merk dat sinds 2015 handgemaakte tassen, shoppers en accessoires vervaardigt voor vrouwen van alle leeftijden. Alle producten worden ontworpen en gemaakt in Nederland door Maureen Mazurel. Dit maakt elke tas een uniek exemplaar! Niemand heeft een tas zoals jij. Hoe gaaf is dat?

 

Dé stijlvolle tas met een duurzaam tintje

Kies voor stijlvolle tassen van Leuk Binnen Komen! en vervang je plastic tas. De duurzame shoppers en kleine tasjes zijn gemaakt van afbreekbaar jute met een beschermlaag van een restproduct van maïs aan de binnenzijde. De tassen hebben een comfortabel, stevig handvat en een ritsvakje om sleutels, mobiel enzovoort in op te bergen. Je kan kiezen uit heel veel verschillende stoffen, kleuren, (dieren)prints en patronen. Voor iedere stijl valt wel een tas te vinden! Daarnaast biedt Leuk Binnen Komen! ook speciale opdrukken aan, zoals logo’s of plaatsnamen voor relatiegeschenken.

Heb je vragen? Kom dan in contact met ons via 06 – 11 13 40 65 of stuur een e-mail naar maureen@leukbinnenkomen.nl. We nemen binnen 2 dagen contact met je op!